Feest in de de RozeMaandagExpres

Kom je van ver en wil je Roze Maandag op een bijzondere manier bezoeken? Dan hebben wij goed nieuws! Er worden gratis kaarten voor de RozeMaandagExpres weggegeven via verschillende media.

 

Wil jij meerijden met de leukste trein van Nederland? Samen met MaiTai en José Hoebee maak je van de reis naar Roze Maandag alvast een feest! Deze feestelijke roze trein vertrekt rond 10.29 vanaf Amsterdam, via de stations Utrecht (vertrek 11.59 uur) en Den Bosch (vertrek 11.34 uur) naar Tilburg waar hij iets voor 12.00 uur aankomt.

 

Extra nachttreinen

 

 

Net als voorgaande jaren zet de NS extra nachttreinen in om de Roze feestvierders veilig naar huis te brengen. Om 1.30 en 2.30 uur vertrekken er treinen uit Tilburg naar Eindhoven en Utrecht Centraal via ’s-Hertogenbosch. Om 2.00 en 3.00 uur kan je via Breda en Dordrecht met de nachttrein naar Rotterdam reizen.