Gratis WIFI op de Tilburgse Kermis

Kermis,het perfecte uitstapje voor je gezin of met je vrienden. Het perfecte moment ook om mooie foto’s te maken van de attracties, van jezelf(selfie) of je vriendengroep. Aangezien we tegenwoordig allemaal social media minded zijn en alles willen delen is het dan ook handig om je foto’s meteen te kunnen delen met je vrienden. Voorheen merkte we dat je bij extreme drukte op de Tilburgse Kermis geen bereik had met je telefoon. De oplossing is dichtbij: Gratis WIFI op de Tilburgse Kermis.

Je kunt op bijna het gehele kermisterrein gebruik maken van deze gratis WIFI die beschikbaar is gesteld door de gemeente. Het netwerk heet ‘Tilburgsekermis’ en wanneer je verbinding met dit netwerk maakt kom je automatisch terecht op de site van de Tilburgse Kermis. Als het netwerk overbelast raakt krijgen hulpdiensten natuurlijk voorrang op het netwerk.

De locaties waar dit netwerk aangeboden wordt op een rijtje:

1) Rondom NS Station

2) Willemsplein

3) Oude Markt + deel Stadhuisstraat

4) Koningsplein en paleisring

5) Stadhuisplein

6) Piusplein

7) Heuvel

8) Korte heuvel

9) Pieter Vreedeplein

10) NS plein

11) Koepelhal en omgeving

12) Wagenmakerij

13) Besterdplein

14) Piushaven

15) Parkeergarage Koningsplein

16) Louis Bouwmeesterplein en omgeving

17) St. Annaplein

Naast dit netwerk is er ook het hele jaar door ‘eduroam’ op alle locaties beschikbaar. Op ‘eduroam’ hebben studenten en scholieren over de hele wereld met hun ‘eduroam’ account van hun opleiding onbeperkt toegang tot het internet.