Nederlands topentertainment tijdens opening Roze Maandag 2014

Tilburg maakt zich weer op voor een spetterende Roze Maandag. Ook in 2014 kleurt de Tilburgse Kermis een hele dag roze. Doel: het uitbundig vieren van het feest der verbroedering. Iedereen die homo-emancipatie en –integratie een warm hart toedraagt wordt uitgenodigd zich in het roze te steken en op 21 juli naar Tilburg te komen. Be gay for a day!

 

 

Anita Meyer opening Roze Maandag 2014

 

Na het succes van voorgaande jaren vindt de opening van Roze Maandag wederom plaats op het Pieter Vreedeplein. En ook dit jaar wordt er weer een grandioos feest gemaakt. De officiële opening vindt plaats om 13.00 uur, nadat de Roze Karavaan door het centrum is getrokken. De Stichting Roze Maandag is trots dat zij met Anita Meyer een artiest uit de top van de Nederlandse entertainmentindustrie heeft weten te strikken.

 

Roze Karavaan

 

Nadat de Roze Maandag Express om 11.50 uur op station Tilburg is binnengekomen trekt de Roze Karavaan door het centrum naar het Pieter Vreedeplein. Door de verbouwing rondom het station van Tilburg zal de route afwijken van andere jaren. Op 21 juli wordt duidelijk aangegeven hoe deze feestelijke roze optocht zal lopen. Via Facebook en www.rozemaandag.nl blijf je hiervan op de hoogte.

 

Nederlands topentertainment met Anita Meyer

 

Tilburg is in 2014 favoriet bij ons Aniet! Nadat ze op zondag 1 juni haar opwachting maakt op het Festival van het Levenslied, komt ze speciaal voor de opening van Roze Maandag nogmaals naar Tilburg. De zangeres is natuurlijk onder andere bekend van de internationale megahit `Why tell me why’. Bovendien is ze met een reeks top-10 noteringen en uitverkochte shows in Ahoy één van de meest succesvolle artiesten van de jaren `80 en `90. Met deze rasentertainer is een groot en uitbundig feest gegarandeerd.

 

Roze Maandag app

 

Ook dit jaar brengt Roze Maandag een app uit. Voor zowel iPhone als Android is de app binnenkort te downloaden. Roze feestvierders treffen nuttige informatie en grappige functionaliteiten aan op deze app. Het programma, een routeplanner met alle feestlocaties en natuurlijk InstaGay ontbreken niet. In aanloop naar Roze Maandag kunnen enthousiastelingen bovendien bijdragen met creatieve, roze ideeën. Hoe en wat, wordt via onze Facebook-pagina bekendgemaakt.

 

Think Pink

 

Future Ballroom neemt met het grootse gratis dance event Think Pink het Pieter Vreedeplein over. Tot 1.00 uur wisselen diverse DJ’s elkaar af. Komende tijd wordt er nog veel meer bekend gemaakt over de line-up van Think Pink, maar ook over andere feesten en activiteiten. Via Facebook, Twitter en www.rozemaandag.nl blijven mensen op de hoogte.