De enige echte Kermis TV is terug van weggeweest. Nu is ie er weer, via het mooiste en beste distributienetwerk ter wereld, het internet, is KERMIS TV terug.

Kermis TV op Tilburg TV en later op Regio TV was toendertijd in de jaren negentig de opvolger van de tiendaagse Kermisradio van LTV-radio de omroep die in Midden-Brabant op tal van terreinen geschiedenis heeft geschreven en nog steeds actief is via het internet.

Kermis TV was natuurlijk ook de zomer kijk hit van Regio TV die velen mensen al die jaren met plezier hebben bekeken. Nog steeds vragen veel mensen aan mij wanneer komt de echte Kermis TV weer terug we missen het zo die echte Kermis TV uitzendingen. Nou, dit is het goede zomernieuws dan, Kermis TV is terug! Wel moet ik heel eerlijk zeggen dat we nog niet op volle sterkte gaan draaien. Kermis TV kan pas vanaf volgend jaar weer op het oude niveau gaan functioneren in verband met de voorbereidingen voor een geheel nieuw mediaconcept dat dit jaar zal worden gelanceerd via internet.

Natuurlijk informeren wij u hierover nader als het zover is, want het is tijd voor iets geheel nieuws het is tijd voor vernieuwing en verfrissing. We leven tenslotte in het internettijdperk met veel digitale media. Wij vragen u nog even geduld, binnenkort dan is het zover, precies zoals ik had beloofd, nu even niet maar straks weer wel. En wat er binnen het nieuwe concept allemaal kan en mogelijk is zal niets vergeleken zijn met wat er toen mogelijk was via de analoge Radio en TV kanalen.

Voor het zover is wil ik u eerst heel veel plezier wensen met de in oude glorie herstelde formule van KERMIS TV de enige echte! Hoed u voor namaak en kijk KERMIS TV met het originele zwarte logo en de gele letters. De enige echte Kermis TV is alleen exclusief te vinden via KERMIS.TV

Ron Schouten

oprichter